'Operatie succes': UFC-kampioen Ngannou onder het mes MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Operatie succes': UFC-kampioen Ngannou onder het mes

'Operatie succes': UFC-kampioen Ngannou onder het mes

Francis Ngannou de UFC-zwaargewicht kampioen is met succes geopereerd aan zijn knie. Volgens de vechter is er geen ernstige schade, wat betekent dat hij sneller dan verwacht zal kunnen terugkeren naar de MMA-kooi.

Het vermoeden was dat Ngannou een zware blessure aan zijn meniscus had. Echter zijn alleen zijn kruisbanden onder handen genomen door een specialist. Vanuit het ziekenhuis deed Ngannou een update over zijn situatie.

Snel terug

,,Knieoperatie is vandaag heel goed gegaan (VKB reconstructie en MCL reparatie). PS: geen meniscus schade", schrijft Ngannou op social media. Dat het goed nieuws dat zijn meniscus niet beschadigd was betekent wellicht een snelle terugkeer. Verwacht werd dat de kampioen 9 maanden aan de kant zou staan.

UFC-baas White verklaarde gisteren dat hij na zijn evenement in Londen van vandaag om de tafel zal gaan met Ngannou voor een nieuw contract. De vechter en de vechtbaas liggen al geruime tijd overhoop over een nieuwe verbintenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws