OP LEVEN EN DOOD: Inbreker bij UFC vechter blijkt top worstelaar Nieuws
Nieuws

OP LEVEN EN DOOD: Inbreker bij UFC vechter blijkt top worstelaar

OP LEVEN EN DOOD: Inbreker bij UFC vechter blijkt top worstelaar

UFC-licht zwaargewicht Anthony Smith had afgelopen weekend een van de zwaarste gevechten van zijn leven dankzij een indringer. Smith betrapte zondagochtend om 4 uur een vreemdeling in zijn huis.

Smith beweert dat hij een leven-en-doodstrijd met de man aanging en vijf minuten lang met hand en tand moest bevechten voordat de politie ter plaatse kwam. "Ik lieg als ik zeg dat het een van de zwaarste gevechten was die ik in mijn hele leven heb gehad,”zegt Smith.

Gevecht op leven en dood

De indringer werd later geïdentificeerd als de 21-jarige Luke Haberman. Hij werd aangehouden wegens huisvredebreuk en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, maar is sindsdien op vrije voeten en bleek een ervaren worstelaar te zijn.

OP LEVEN EN DOOD: Inbreker bij UFC vechter blijkt top worstelaar

Habermans worstel achtergrond zou kunnen verklaren waarom de voormalige UFC-licht zwaargewicht titel-uitdager verbaasd was over zijn vermogen om te vechten. Volgens een bericht uit Oost-Europa was Luke Haberman een top worstelaar. Hij behaalde een record van 32-11 in zijn laatste jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws