OORLOG: Oud rivaal McGregor, Jose Aldo weer in actie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OORLOG: Oud rivaal McGregor, Jose Aldo weer in actie

OORLOG: Oud rivaal McGregor, Jose Aldo weer in actie

OORLOG: Oud rivaal McGregor, Jose Aldo weer in actie
Jose Aldo (links) met Conor McGregor

Jose Aldo wordt door de UFC weer uit de la getrokken, tijdens UFC 265 op 7 augustus zal de Braziliaan te zien zijn tegen Pedro Munhoz. Een intrigerende wedstrijd tussen twee van de beste vechters in de bantam gewicht divisie.

Het gevecht tussen Aldo en Munhoz lijkt op papier een absolute oorlog tussen twee van de gevaarlijkste bantamweights op de UFC-selectie. De winnaar van dit gevecht zal waarschijnlijk niet meer dan één of twee overwinningen verwijderd zijn van mogelijk vechten voor de UFC bantamgewicht titel.

Oorlog in de UFC kooi

Aldo boekte een grote overwinning op Marlon Vera in zijn laatste optreden. Net toen de 34-jarige Aldo eruitzag alsof hij zou verliezen, pakte hij een geweldige overwinning op Vera en liet zien dat hij nog steeds aan de top van zijn spel staat. Als hij Munhoz kan verslaan, wordt hij waarschijnlijk in zijn volgende gevecht geboekt tegen een andere tegenstander uit de top vijf.

Rivaal Munhoz komt won van Jimmie Rivera in zijn laatste gevecht om terug te komen na twee opeenvolgende verliezen tegen Frankie Edgar en Aljamain Sterling. Munhoz (34) heeft gewonnen in drie van zijn laatste vier wedstrijden, deze wedstrijd tegen Aldo ziet eruit alsof het ook vuurwerk kan worden.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page