OORLOG LAAIT OP: Conor McGregor slaat terug naar Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

OORLOG LAAIT OP: Conor McGregor slaat terug naar Khabib

OORLOG LAAIT OP: Conor McGregor slaat terug naar Khabib

Conor McGregor blijft ruzie maken met Khabib Nurmagomedov en diens directe familie. Nu beweert de Ier dat de ziekte van de vader van Khabib, Abdulmanap aanstellerij is. Abdulmanap Nurmagomedov die nog steeds op de intensive care ligt ten gevolge van het coronavirus heeft lange tijd kritiek gelegen.

Excuses

Ook beweert McGregor dat de ziekte van Abdulmanap gebruikt wordt als excuus door Khabib om niet te vechten. McGregor doet de uitspraken niet naar aanleiding van een Instapost van Abubakar Nurmagomedov een van Khabib's neven en een UFC-weltergewicht.

OORLOG LAAIT OP: Conor McGregor slaat terug naar Khabib

Op Instagram bespotte Abubakar, McGregor met de bovenstaande post. Het bijschrift luidt ruwweg: "Dit is wanneer je het coronavirus hebt en je niet kunt ademen."

Niet erg netjes

Voordat we op de reactie van McGregor komen, is het absoluut bizar dat Abubakar een opmerking als deze zou maken, terwijl de vader van Khabib, een strijd op leven en dood als gevolg van het virus heeft geleverd. Hoe dan ook, McGregor sloeg terug.

"Ik dacht dat het allemaal maar een doofpot over Abdulmanap was. Een dekmantel om het gebrek aan activiteit en het terugtrekken uit gevechten te verbergen en weg te rennen. Veel succes maar onthoud Allah ziet alles! ” Zegt McGregor in de inmiddels verwijderde tweet.

Het is oorlog

Een oplettende sportjournalist maakte een screenshot van de twitter post. Het is niet de eerste keer dat McGregor terugslaat in een reactie. Eerder beledigde hij de vrouw van Khabib er van een theedoek op het hoofd te dragen, verwijzend naar het moslim geloof dat beiden aanhangen.

OORLOG LAAIT OP: Conor McGregor slaat terug naar Khabib

Het is moeilijk voor te stellen dat Khabib de opmerking over zijn vader niet persoonlijk zal nemen. Dat dit de bloedvete tussen de twee UFC sterren versterkt lijkt meer dan duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws