Oorlog: Conor McGregor vs. Dustin Poirier op social media Nieuws
Nieuws

Oorlog: Conor McGregor vs. Dustin Poirier op social media

Oorlog: Conor McGregor vs. Dustin Poirier op social media
Oorlog: Conor McGregor vs. Dustin Poirier op social media

Nate Diaz en Jorge Masvidal staan klaar om elkaar te treffen op UFC 244 aanstaande 2 november in Madison Square Garden in New York voor de 'Baddest Motherfucker' titel.

Het is een van de meest favoriete gevechten van het jaar en tevens het grootste zeker voor de UFC fans. Er is veel discussie want fans durven hun geld er niet op te zetten wie dit gevecht gaat winnen. Met zoveel media-aandacht lijkt het ook de aandacht van de voormalige UFC-lichtgewichtkampioen Conor McGregor te hebben getrokken.

Conor McGregor, plaatste woensdag een bericht op Twitter waar hij zei: "Op welke datum is het gevecht voor die tussentijdse BMF-titel ook alweer?". Deze tweet kreeg een antwoord van de voormalige UFC interim lichtgewicht kampioen Dustin Poirier, die zei dat het 3 jaar en 10 dagen geleden is dat McGregor voor het laatst kampioen in de Octagon was.

Tel je knopen maat

“3 jaar en 10 dagen sinds je laatste gevecht hebt gewonnen. Doe je huiswerk kampioen, " schreef Poirier als antwoord op de tweet van McGregor. Het duurde niet lang voordat Conor McGregor antwoordde en stond erop dat Dustin in plaats daarvan zijn banksaldo zou tellen.

ZIE OOK >> Dustin Poirier legt het af tegen Khabib Nurmagomedov

Beide jagers zijn de afgelopen maanden op elkaar los gegaan. McGregor en Poirier vochten elkaar in 2014 tijdens UFC 178, waar de McGregor, Poirier knock-out sloegen op 1:46 in de eerste ronde. Beweert wordt dat McGregor de winnaar zal treffen van de clash tussen Diaz en Masvidal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws