Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

TOTALE ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. Lewis staat vannacht tegenover Aleksei Oleinik.

Aankomende nacht staat Derrick Lewis tegenover Aleksei Oleinik tijdens UFC Vegas 6. Toch zou Lewis ook graag een keer de UFC-kooi delen met de Nederlander Overeem. Echter beweert Lewis afgewezen te zijn door Overeem.

Niks van waar

“Ik vocht al tegen zowat iedereen in de Top 10”, zei Lewis. “De enige jongens met wie ik niet heb gevochten, zijn Overeem en Blaydes. Ik heb gevraagd om Curtis en Overeem te bestrijden. Overeem wees me drie keer af in de afgelopen maand voordat Oleinik opdook. “

De beweringen van Lewis zijn tegen het zere been van Overeem. De voormalige Strikeforce-, DREAM- en K-1-kampioen verwijst Lewis bewering dat hij de kans om met hem te vechten had afgewezen naar het land der fabelen.

Brute knock-out

Overeem zei op twitter: ‘Waarom zou ik je afwijzen? makkelijker zou ik het niet kunnen verdienen. ” Tijdens de laatste wedstrijd van Overeem versloeg deze Walt Harris. Daarvoor verloor Overeem via een brute knock-out van Jairzinho Rozenstruik.

Lewis zal vanavond in Las Vegas proberen zijn winstrecord uit te breiden tot drie gevechten. Tot zijn overwinningen behoren gevechten op Ilir Latifi en Blagoy Ivanov.

Bekijk ook

‘Ik ben klaar voor je’: Volgende gevecht Mike Tyson gelekt

Mike Tyson heeft de smaak van het boksen weer goed te pakken, na zijn wedstrijd ...

Muaythai dichterbij de Olympische spelen met deelname EU Games

De vechtsport Muaythai gaat een grote stap zetten richting de Olympische spelen. Met deelname aan ...

FIASCO: ‘MMA-vechters kunnen echt niet boksen’ (video)

UFC-veteraan John Moraga ging binnen 7 seconden neer, tegen Marc Castro op de undercard van ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page