ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

TOTALE ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. Lewis staat vannacht tegenover Aleksei Oleinik.

Aankomende nacht staat Derrick Lewis tegenover Aleksei Oleinik tijdens UFC Vegas 6. Toch zou Lewis ook graag een keer de UFC-kooi delen met de Nederlander Overeem. Echter beweert Lewis afgewezen te zijn door Overeem.

Niks van waar

“Ik vocht al tegen zowat iedereen in de Top 10”, zei Lewis. “De enige jongens met wie ik niet heb gevochten, zijn Overeem en Blaydes. Ik heb gevraagd om Curtis en Overeem te bestrijden. Overeem wees me drie keer af in de afgelopen maand voordat Oleinik opdook. “

De beweringen van Lewis zijn tegen het zere been van Overeem. De voormalige Strikeforce-, DREAM- en K-1-kampioen verwijst Lewis bewering dat hij de kans om met hem te vechten had afgewezen naar het land der fabelen.

Brute knock-out

Overeem zei op twitter: ‘Waarom zou ik je afwijzen? makkelijker zou ik het niet kunnen verdienen. ” Tijdens de laatste wedstrijd van Overeem versloeg deze Walt Harris. Daarvoor verloor Overeem via een brute knock-out van Jairzinho Rozenstruik.

Lewis zal vanavond in Las Vegas proberen zijn winstrecord uit te breiden tot drie gevechten. Tot zijn overwinningen behoren gevechten op Ilir Latifi en Blagoy Ivanov.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page