ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter Nieuws
Nieuws

ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter

ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter
ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC maakt soms radicale keuzes met het ontslaan van vechters.

Zo ook met het laten gaan top gerangschikt vlieggewicht Liz Carmouche, zij werd afgelopen week ontslagen door de UFC tijdens een promo tour in Washington DC. Carmouche was in Washington bezig met promotiewerk voor de UFC voorafgaand aan de vechtkaart van dit weekend, toen ze het nieuws kreeg dat ze door de UFC is ontslagen.

Volgens bronnen had Carmouche net een nieuw contract getekend met de UFC, kort na haar verlies in het titelgevecht tegen Valentina Shevchenko. De vechter had het ontslag niet aan zien komen en reageert dan ook onthutst: "Ik ben een beetje ontdaan," zei Carmouche.

Nog meer ontslagen

“Ze brachten me naar Washington. Ik ging naar Arlington Cemetery en maakte deel uit van de kransceremonie. Ze presenteerde mij daar als een veteraan en vechter. Vandaag lieten ze me naar het ziekenhuis gaan en met verschillende mensen en verschillende afdelingen praten, maar nu blijk ik dus te zijn ontslagen."

ZIE OOK >> UFC ontslaat een groot aantal MMA-vechters

Recentelijk heeft de UFC een groot aantal vechters ontslagen, ook daar zaten voor de fans en de vechters zelf verrassende namen tussen. Ook maakte de UFC bekend voormalig kampioen Renan Barao de laan uit te hebben gestuurd, hij leed vijf verliezen achtereen wat de reden voor zijn ontslag lijkt te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws