Ontsnapte van moord verdachte MMA-vechter opgepakt Nieuws
Nieuws

Ontsnapte van moord verdachte MMA-vechter opgepakt

Ontsnapte van moord verdachte MMA-vechter opgepakt
Ontsnapte van moord verdachte MMA-vechter opgepakt

Hij was niet lang op vrije voeten, Cedrics Marks. Dit Nadat hij ontsnapte tijdens een gevangen transport. De politie startte een klopjacht op de MMA-vechter die verdacht wordt van een aantal moorden, onder andere op zijn vriendin.

Cedric Marks, 44, die ervan wordt verdacht zijn ex-vriendin Jenna Scott en haar vriend Michael Swearingin te hebben vermoord, ontsnapte op zondagochtend in Conroe, Texas, ongeveer 40 mijl ten noorden van Houston.

Na een openbare oproep en een klopjacht van negen uur, werd hij gevonden terwijl hij zich had verstopt in een vuilnisbak, hij werd "zonder problemen opgepakt", meld het kantoor van Montgomery County sheriff op zijn Facebook-pagina.

Ware klopjacht

De politie meldt verder in een verklaring: "Na een uitputtende klopjacht van negen uur waarbij meerdere districten van Montgomery, staats- en federale rechtshandhavingsinstanties zijn betrokken, is Cedric Joseph Marks gevangen genomen.

LEES OOK: Van moord verdachte MMA-vechter ontsnapt

Marks werd in januari gearresteerd in Michigan nadat hij werd beschuldigd van inbraken in het huis van Scott, in een ander deel van Texas, afgelopen augustus. Autoriteiten melden dat hij ontsnapte aan de politie terwijl hij werd getransporteerd werd naar de rechtbank.

Meerdere beschuldigingen

Afgelopen zondag werden er beschuldigingen van moord tegen Marks uitgevaardigd over de dood van Scott, 28, en Swearingin, 32, wiens lichamen waren ontdekt in een ondiep graf in Oklahoma op 15 januari, 11 dagen nadat ze waren verdwenen.

Scott had in juli 2018 om een ​​beschermende maatregel tegen haar ex-partner verzocht en beweerde dat ze bang was voor haar leven nadat hij een aantal maal had geprobeerd haar te wurgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws