Ontslagen: UFC neemt afscheid van negen vechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ontslagen: UFC neemt afscheid van negen vechters

Ontslagen: UFC neemt afscheid van negen vechters

De UFC heeft de bezem door haar vechters stal gehaald. De MMA-organisatie nam gisteren afscheid van nog eens negen vechters.

Via social media account “UFC Roster Watch” werd bekend dat de UFC negen vechters op straat zet. Wanneer dat gebeurt, betekent dat over het algemeen dat de atleten uit de organisatie zijn ontslagen of dat hun contract niet is verlengd. De negen ontslagen UFC-vechters zijn hieronder terug te vinden:

Gaetano Pirrello, 29, (15-7-1 MMA)

Gaetano Pirrello had pech en faalde in de UFC. Hij werd begin 2021 getekend en verloor zijn eerste gevecht via submission aan Ricky Simon. Zijn tweede en laatste gevecht was een knock-out verlies tegen Douglas Silva de Andrade.

Sasha Palatnikov, 32, (6-4 MMA)

Sasha Palatnikov debuteerde in de UFC tijdens UFC 255 tegen Louis Cosce als een enorme underdog. Hoewel hij dat gevecht via knock-out won, was hij niet in staat om de magie te repliceren en verloor hij zijn volgende twee gevechten voordat hij werd ontslagen.

Spraakmakende vechter

Jordan Williams, 31, (9-6 MMA)

Jordan Williams, een van de meest spraakmakende vechters die is ontslagen na een reeks van drie verliezende gevechten. Nadat hij zijn contract bij de UFC verdiende na een overwinning op de Contender Series, verloor hij er drie op rij van Ian Garry, Mickey Gall en Nassourdine Imavov.

Sean Soriano, 32, (14-8 MMA)

Sean Soriano's tweede contract in de UFC was een korte. Nadat hij tijdens zijn eerste contract had afgerond in, tekende hij opnieuw in 2021. Hij ging toen verloor toe van naar Christos Giagos en Shayilan Nuerdanbieke om zijn tweede contract af te sluiten.

Domingo Pilarte, 32, (8-3 MMA)

Nog een Contender Series vechter , hij werd officieel 0-2 (1NC) in de UFC. Zijn laatste gevecht was een unaniem verlies tegen Brian Kelleher in augustus 2021.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws