Onterecht verlies: UFC'er protesteert tegen uitslag wedstrijd Nieuws
Nieuws

Onterecht verlies: UFC'er protesteert tegen uitslag wedstrijd

Onterecht verlies: UFC'er protesteert tegen uitslag wedstrijd

Kai Kamaka's manager, gaat in beroep tegen de uitslag van zijn vechter tegen T.J. Brown tijdens UFC Vegas 25 afgelopen weekend. Kamaka verloor via een zeer controversiële split decision. Daarom is zijn manager van plan om vandaag in beroep te gaan bij de Nevada State Athletic Commission.

,,Morgen zullen we in beroep gaan tegen de ronduit vreselijke beslissing tegen Kai Kamaka", zei Butler in een verklaring aan MMA Fighting gisteren. ,,Ik suggereer niet dat het gevecht niet competitief was, maar dat betekent niet dat het moeilijk was om te zien dat Kai elke ronde van dat gevecht won en als verliezer uit de bus komt. "

Geen effect

Ervaring leert dat het zelden of nooit tot een andere uitkomst van een gevecht komt binnen de UFC. Tenzij er daadwerkelijk een fout is gemaakt bij het bijhouden of rapporteren van de scorekaarten van de juryleden. Het blijft dus even spannend voor de 26-jarige Kamaka.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws