Ongeslagen UFC'er wil knokken: 'Waarom durft niemand?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ongeslagen UFC'er wil knokken: 'Waarom durft niemand?'

Ongeslagen UFC'er wil knokken: 'Waarom durft niemand?'

Khamzat Chimaev is met recht een van de meest gevreesde vechters binnen de UFC. Echter krijgt de Amerikaanse vechtsport organisatie het maar niet voor elkaar een tegenstander voor 'Borz' te vinden.

Op twitter doet Chimaev nogmaal een oproep voor een tegenstander, eerder werd al bekend dat er bijna geen tegenstander te vinden is die durft. Chimaev doet zelf nog maar eens een poging en daagt zo'n beetje iedereen uit in de hoop op een reactie.

Begrijp er niks van

,,Als ik zeg dat ik tegen iedereen wil vechten, dan betekent dat iedereen, ik hoef niet elke vechter bij hun naam te noemen. BMF-titel is van mij, UFC-titel is ook van mij", schrijft Chimaev op twitter. ,,Ik heb gehoord dat er evenement op 5 maart in Vegas zal zijn. En ik begrijp niet waarom ik nog steeds geen tegenstander heb."

De reden waarom tegenstanders niet echt zitten te wachten op een ontmoeting in de MMA-kooi met Chimaev, is overduidelijk. De Tsjetsjeen die in Zweden woont heeft dan ook een flink winstrecord van 37 gewonnen partijen tegen nul verliezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws