Ongenadig pak slaag voor ex-UFC’er Alvarez in absolute oorlog – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ongenadig pak slaag voor ex-UFC’er Alvarez in absolute oorlog

Ongenadig pak slaag voor ex-UFC’er Alvarez in absolute oorlog

Eddie Alvarez lijkt zijn kansen op een titel bij One Championship te hebben verspeelt. Afgelopen nacht kreeg de Amerikaan een ongenadig pak slaag van zijn tegenstander Ok Rae Yoon uit Zuid-Korea tijdens ‘ONE On TNT IV’ in Singapore.

Het was voor Alvarez zijn tweede partij in zeer korte tijd, de voormalige UFC en Bellator lichtgewicht kampioen werd eerder deze maand gediskwalificeerd in een gevecht met Iuri Lapicus. Alvarez sloeg Lapicus enkele keren op het achterhoofd en kreeg daar een rode kaart voor. Echter draaide afgelopen week ONE de diskwalificatie terug.

Bokswedstrijd met Oscar de La Hoya

Zowel Alvarez als Ok Rae deden hun uiterste best in de strijd en geen van de vechters was klaar om op te geven, beiden begonnen een absolute oorlog voor de fans van Singapore. Toch was het de Koreaan die de partij naar zich toe wist te trekken en via unaniem beslissing won.

Met nog een verlies in korte tijd, lijkt de Amerikaan uit de titelkans reeks te verdwijnen, totdat hij terug komt met overwinningen op enkele grote namen bij One Championship. Alvarez, maakte onlangs ook bekend dat hij in juli in gesprek is voor een bokswedstrijd met bokslegende Oscar De La Hoya.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page