ONE Warrior's Dream: 'Anthony Engelen pakt tweede zege in twee weken' Nieuws
Nieuws

ONE Warrior's Dream: 'Anthony Engelen pakt tweede zege in twee weken'

ONE Warrior's Dream: 'Anthony Engelen pakt tweede zege in twee weken'
ONE Warrior's Dream: 'Anthony Engelen pakt tweede zege in twee weken'

Anthony Engelen won vorige week via een Knock-Out in Heart of the Lion en vandaag een eerste ronde submission bij Warrior's Dream. Twee gevechten in minder dan twee weken. Deze man is een beest !!!

Hij lijkt niet te stoppen de Nederlandse MMA-gigant Anthony Engelen, hij pakt in minder dan twee weken zijn tweede zege bij ONE Championship. Zijn optreden tijdens ONE: Heart of the Lion eindigde hij snel met een supersnelle knock-out overwinning op zijn tegenstander Meas Meul uit Cambodja.

Vandaag was Engelen te sterk voor Jimmy Yabo die hij versloeg met een verwurgende armklem. De Nederlanders doen het goed bij ONE, eerder vandaag versloeg Brown Pina de Fransman Yohann 'Faritex' Drai met een verpletterende elleboog.

Nieky Holzken

Er staat nog een Nederlander op het programma, namelijk Nieky Holzken die vandaag zijn debuut maakt bij ONE tegen oude bekende Cosm Alexandre.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws