ONE FC wellicht podium voor rematch tussen MMA-veteranen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE FC wellicht podium voor rematch tussen MMA-veteranen

ONE FC wellicht podium voor rematch tussen MMA-veteranen

Meer dan 21 jaar na hun eerste ontmoeting wil Vitor Belfort weer knokken met een oude vijand.

Vitor Belfort daagt Wanderlei Silva uit voor ‘meest verwachte rematch’ in de geschiedenis. Belfort die in februari tekende bij ONE Championship, moet zijn promotiedebuut nog maken. Belfort heeft sinds zijn tweede knock-outverlies tegen Lyoto Machida in mei 2018 niet meer deelgenomen aan de competitie.

Belfort wil nu bij ONE Championship terugkeren naar actie en heeft collega-legende van de sport Wanderlei Silva opgeroepen voor een rematch in februari onder de vlag van ONE. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 1998 op UFC Brazilië, toen Belfort een van de grootste knockouts met hoogtepunten in de UFC-geschiedenis afleverde.

Afspraak is afspraak

Silva werd in slechts 44 seconden verslagen door Belfort. Al snel werd er gesproken over een rematch maar deze kwam er maar niet. De reden dat Belfort en Silva elkaar destijds niet troffen voor een geplande rematch op UFC 147, was een blessure die Belfort uit de wedstrijd dwong, het kwam er daarna nooit meer van. Wel stonden de twee vechters in 2012 tegenover elkaar als coaches in het talenten programma van de UFC “The Ultimate Fighter: Brazil”.

ZIE OOK >> Vitor Belfor tekent bij ONE Championship

Voormalig PRIDE middengewicht kampioen Silva heeft naar verluidt getekend met Bare Knuckle Fighting Championship, maar moet zijn debuut nog maken. Zijn meest recente twee gevechten eindigden in nederlagen tegen Quinton Jackson en Chael Sonnen.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page