Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship MMA-kampioen in de problemen bij de douane

ONE Championship MMA-kampioen in de problemen bij de douane

Demetrious Johnson in de problemen bij de douane

Soms mag je dan wel wereldkampioen zijn, dit betekent niet altijd dat de hele wereld je dan ook kent.

Dat ervoer ONE Championship MMA-kampioen Demetrious Johnson vorige maand toe hij op de terug reis was van het 100ste event georganiseerd door de organisatie in Tokio, Japan. De voormalig UFC-ster onthult dat douanebeambten zijn titelriem van de vlieggewicht Grand Prix inspecteerden, en verbaast vroegen wat het was.

Demetrious Johnson’s grote glimmende vlieggewicht Grand Prix-riem trok zeker de aandacht na zijn bekronende overwinning op One Championship: Century in Tokio vorige maand. Het wekte ook de interesse van Amerikaanse douaneambtenaren. “Ik denk dat ze geen MMA-fans waren”, zegt ‘Johnson

Onbekend

“Ze hadden zoiets van:” Wat is dat? “En ik zie een kampioen riem. En toen zeiden ze:” Waar heb je dat vandaan? ” ik denk dat ze geen MMA-fans waren, dus moest ik de hele boel uitleggen. Niet teveel mensen komen door de douane met enorme titelriemen. Dus het duurde een tijdje, maar toen ik het eenmaal had uitgelegd, snapte ze het, ‘voegde Johnson eraan toe.

Johnson bracht enkele uren door bij de douane maar snapt de ophef. Hij hoopt dat hij de volgende keer gewoon Amerika zonder oponthoud binnen kan.

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...