Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

ONE Championship’s grootste aanwinsten en voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez weten nu wanneer hun promotionele debuten zullen plaatsvinden.

Interessant genoeg zullen ze niet in 1 op 1 gevechten debuteren, maar in plaats daarvan in toernooi stijl zo heeft ONE Championship CEO Chatri Sityodtong aangekondigd via Instagram.

Elk van de divisies van Johnson en Alvarez krijgt een aanbevolen 8-man Grand Prix waarmee ze zullen strijden voor de mogelijkheid om ONE kampioenen te worden. De toernooien zullen ergens volgend jaar plaatsvinden en vechters zullen slechts één gevecht per event bevatten. De details en match-ups moeten nog worden onthuld.

Bekende namen

Enkele van de opvallende namen op lichtgewicht die in het toernooi zullen deelnemen, zijn Amir Khan, Timofey Nastyukhin, Ariel Sexton, voormalig kampioen Eduard Folayang en lichtgewicht MMA-legende Shinya Aoki. Vlieggewichten zijn onder andere Kairat Akhmetov, Adriano Moraes, Danny Kingad en huidig ​​kampioen Geje Eustaquio.

De belangrijkste filosofie van ONE is om van hun organisatie de meest ware promotie van de kunstder vechtsporten te maken. Het brengen van een aantal toernooi formaten is gewoon een nieuwe manier om dat te doen en een grote reden waarom vechters zoals Johnson en Alvarez de overstap hebben gemaakt naar ONE.

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT