Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

ONE Championship’s grootste aanwinsten en voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez weten nu wanneer hun promotionele debuten zullen plaatsvinden.

Interessant genoeg zullen ze niet in 1 op 1 gevechten debuteren, maar in plaats daarvan in toernooi stijl zo heeft ONE Championship CEO Chatri Sityodtong aangekondigd via Instagram.

Elk van de divisies van Johnson en Alvarez krijgt een aanbevolen 8-man Grand Prix waarmee ze zullen strijden voor de mogelijkheid om ONE kampioenen te worden. De toernooien zullen ergens volgend jaar plaatsvinden en vechters zullen slechts één gevecht per event bevatten. De details en match-ups moeten nog worden onthuld.

Bekende namen

Enkele van de opvallende namen op lichtgewicht die in het toernooi zullen deelnemen, zijn Amir Khan, Timofey Nastyukhin, Ariel Sexton, voormalig kampioen Eduard Folayang en lichtgewicht MMA-legende Shinya Aoki. Vlieggewichten zijn onder andere Kairat Akhmetov, Adriano Moraes, Danny Kingad en huidig ​​kampioen Geje Eustaquio.

De belangrijkste filosofie van ONE is om van hun organisatie de meest ware promotie van de kunstder vechtsporten te maken. Het brengen van een aantal toernooi formaten is gewoon een nieuwe manier om dat te doen en een grote reden waarom vechters zoals Johnson en Alvarez de overstap hebben gemaakt naar ONE.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...