ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

ONE Championship’s grootste aanwinsten en voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez weten nu wanneer hun promotionele debuten zullen plaatsvinden.

Interessant genoeg zullen ze niet in 1 op 1 gevechten debuteren, maar in plaats daarvan in toernooi stijl zo heeft ONE Championship CEO Chatri Sityodtong aangekondigd via Instagram.

Elk van de divisies van Johnson en Alvarez krijgt een aanbevolen 8-man Grand Prix waarmee ze zullen strijden voor de mogelijkheid om ONE kampioenen te worden. De toernooien zullen ergens volgend jaar plaatsvinden en vechters zullen slechts één gevecht per event bevatten. De details en match-ups moeten nog worden onthuld.

Bekende namen

Enkele van de opvallende namen op lichtgewicht die in het toernooi zullen deelnemen, zijn Amir Khan, Timofey Nastyukhin, Ariel Sexton, voormalig kampioen Eduard Folayang en lichtgewicht MMA-legende Shinya Aoki. Vlieggewichten zijn onder andere Kairat Akhmetov, Adriano Moraes, Danny Kingad en huidig ​​kampioen Geje Eustaquio.

De belangrijkste filosofie van ONE is om van hun organisatie de meest ware promotie van de kunstder vechtsporten te maken. Het brengen van een aantal toernooi formaten is gewoon een nieuwe manier om dat te doen en een grote reden waarom vechters zoals Johnson en Alvarez de overstap hebben gemaakt naar ONE.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page