Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship introduceert 8-man licht en vlieggewicht MMA toernooien

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

ONE Championship’s grootste aanwinsten en voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez weten nu wanneer hun promotionele debuten zullen plaatsvinden.

Interessant genoeg zullen ze niet in 1 op 1 gevechten debuteren, maar in plaats daarvan in toernooi stijl zo heeft ONE Championship CEO Chatri Sityodtong aangekondigd via Instagram.

Elk van de divisies van Johnson en Alvarez krijgt een aanbevolen 8-man Grand Prix waarmee ze zullen strijden voor de mogelijkheid om ONE kampioenen te worden. De toernooien zullen ergens volgend jaar plaatsvinden en vechters zullen slechts één gevecht per event bevatten. De details en match-ups moeten nog worden onthuld.

Bekende namen

Enkele van de opvallende namen op lichtgewicht die in het toernooi zullen deelnemen, zijn Amir Khan, Timofey Nastyukhin, Ariel Sexton, voormalig kampioen Eduard Folayang en lichtgewicht MMA-legende Shinya Aoki. Vlieggewichten zijn onder andere Kairat Akhmetov, Adriano Moraes, Danny Kingad en huidig ​​kampioen Geje Eustaquio.

De belangrijkste filosofie van ONE is om van hun organisatie de meest ware promotie van de kunstder vechtsporten te maken. Het brengen van een aantal toernooi formaten is gewoon een nieuwe manier om dat te doen en een grote reden waarom vechters zoals Johnson en Alvarez de overstap hebben gemaakt naar ONE.

Bekijk ook

Conor McGregor hint op snelle comeback in 2019

Foto: Twitter Het lijkt erop dat de voormalige UFC lichtgewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor ...

ONE Championship: 'Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander'

ONE Eternal Glory: knock-out koning Anthony Engelen vecht MMA-partij in Januari

Er zijn nog drie partijen toegevoegd aan ONE: ‘Eternal Glory’, allemaal met Indonesische of in ...

President Donald Trump: ‘MMA-gevecht tussen Holloway en Ortega het beste ooit’

Het UFC 231 main event tussen Max Holloway en Brian Ortega werd alom geprezen. En ...