Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship Heart of the Lion: Angela Lee zegt af wegens blessure

ONE Championship Heart of the Lion: Angela Lee zegt af wegens blessure

Angela Lee (screenshot YouTube)

Angela Lee’s droom om de allereerste ONE Championship dameswereldkampioen in twee divisies te worden, is in de koelkast gezet.

De 22-jarige Singaporese is gedwongen zich terug te trekken uit haar wedstrijd tegen de regerende Xiong Jing Nan tijdens ONE: Heart of the Lion. Chatri Sityodtong, Chairman en CEO van ONE Championship, kondigde maandagochtend het nieuws aan in een Facebook-bericht.

Hij onthulde dat Lee vorige week een ernstige rugblessure opliep terwijl ze de laatste hand legde aan haar trainingskamp, ​​maar was vastbesloten om te vechten, ongeacht de pijn.

Groot deelnemers veld

Doktoren echter achtte haar ongeschikt om te vechten, en uiteindelijk nam Sityodtong de beslissing om haar van de vecht kaart te verwijderen. Wegens Lee’s terugtrekking zal Xiong vrijdag ook niet deelnemen aan event in het Singapore Indoor Stadium.

Christian Lee vs. Kazuki Tokudome is toegevoegd aan ONE: Heart of the Lion als co-main event. Sityodtong voegde toe dat verschillende ONE-kampioenen en overige sterren aanwezig zullen zijn op het evenement, waaronder Demetrious Johnson, Eddie Alvarez, Angela Lee, Renzo Gracie, Martin Nguyen, Aung La Nsang, Rich Franklin, Sage Northcutt en anderen.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...