Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship haalt meervoudig jiu jitsu kampioen binnen

ONE Championship haalt meervoudig jiu jitsu kampioen binnen

Meervoudig Braziliaans jiu jitsu kampioen grappling Marcus Almeida zal in 2020 een fulltime overstap maken naar MMA. Hij heeft bij ONE een contract getekend.

Volgens zijn manager, Ali Abdelaziz, heeft de 30-jarige Braziliaan een meerjarig contract getekend bij ONE Championship. Daar hij ook zal dienen als ambassadeur voor de organisatie.

Abdelaziz voegde eraan toe dat Almeida binnenkort zijn trainingskamp zal starten bij Evolve MMA vanuit Singapore. Er is geen exact tijdschema voor zijn debuut, hoewel het mogelijk is dat hij vóór eind 2020 of begin 2021 zal vechten.

Top vechter

Almeida is bekend in de grappling gemeenschap, waar hij op verschillende wedstrijden over de hele wereld een heleboel medailles behaalde. Als zwarte band onder Rodrigo Cavaca, heeft Almeida zowat elke mogelijke onderscheiding in Braziliaanse jiu-jitsu verdiend.

Waaronder zes IBJJF-wereldtitels en twee eerste prijzen op ADCC. Nu maakt hij zijn volledige overstap naar MMA. Waar Almeida naar verwachting zal vechten in de zwaargewicht divisie van ONE Championship.

Bekijk ook

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page