ONE Championship gaat naar America Nieuws
Nieuws

ONE Championship gaat naar America

ONE Championship gaat naar America
ONE Championship gaat naar America

De in Azië gevestigde vechtsportpromotor ONE Championship heeft een driejarige uitzendovereenkomst met Turner Sports gesloten. De deal, die op 1 januari 2019 in gaat, vraagt ​​om 4 live-evenementen op B / R Live, het digitale platform van Turner. Het partnerschap zal naar verwachting de komende dagen officieel worden aangekondigd.

In aanvulling op de live-evenementen, zal Turner Sports achtergrondprogramma's en opgenomen evenementen uitzenden op TNT, schrijft ESPN. Ook wordt er gewerkt aan een reality show, volgens bronnen. Het eerst komende evenement staat gepland voor 19 januari in Jakarta, Indonesië.

Deze uitzending deal voltooid een gedenkwaardig jaar voor ONE, dat werd opgericht in 2011. In de afgelopen twee maanden heeft de organisatie contracten getekend met gevestigde MMA-sterren, zoals Eddie Alvarez , Demetrious Johnson, Sage Northcutt en Yoshihiro Akiyama. Ze huurden Miesha Tate in om te dienen als een vice-president.

Ook al is hun debuut nog niet officieel aangekondigd, bronnen zeggen dat Northcutt naar verwachting 22 februari zijn debuut zal maken in Singapore, terwijl Johnson is gepland voor een debuut op 31 maart in Tokio. Alvarez zal vechten op ofwel 22 februari of 31 maart. Aldus de bronnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws