Nederlander Reinier de Ridder vecht voor publiek in Singapore MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlander Reinier de Ridder vecht voor publiek in Singapore

Nederlander Reinier de Ridder vecht voor publiek in Singapore
Nederlander Reinier de Ridder vecht voor publiek in Singapore

ONE Championship staat klaar om weer fans te verwelkomen bij haar events met volgende week 250 aanwezigen tijdens Inside the Matrix in Singapore.

Sinds februari dit jaar heeft ONE Championship geen publiek meer toegelaten op haar vechtsport events vanwege de coronapandemie die de wereld teistert. Vrijdag 30 oktober zal de eerste keer in lange tijd zijn dat er publiek aanwezig zal zijn tijdens ONE: Inside the Matrix.

In de headliner zet ONE Middengewicht kampioen Aung La N Sang uit Myanmar zijn wereldtitel op het spel tegen de ongeslagen uitdager Reinier de Ridder uit Nederland. Maar liefst 250 fans mogen het event van dichtbij aanschouwen.

Flink testen

ONE geeft dan ook 250 Superfan tickets uit voor personen die aanwezig willen zijn bij het event. Deze zullen via COVID-19-tests voorafgaand aan het evenement getest worden, inclusief het gebruik van antigeen snelle tests.

Naast de stevige headliner zal de in Australië gevestigde Martin Nguyen proberen zijn One-vedergewicht wereldtitel te verdedigen tegen de in de VS wonende Thanh Le. Tweevoudig ONE lichtgewicht kampioen Eduard Folayang zal ook terugkeren tegen Antonio Caruso uit Australië in het Singapore Indoor Stadium in Singapore.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws