ONE, BELLATOR EN PFL vechten om getalenteerde MMA-vechter Nieuws
Nieuws

ONE, BELLATOR EN PFL vechten om getalenteerde MMA-vechter

ONE, BELLATOR EN PFL vechten om getalenteerde MMA-vechter
ONE, BELLATOR EN PFL vechten om getalenteerde MMA-vechter

De Schotse Ross 'The Hitman' Houston, is tegenwoordig een van de populairste MMA-vechters in de mixed-martial-arts.

De voormalige Cage Warriors-kampioen weltergewicht heeft onlangs zijn wereldtitel opgegeven terwijl hij zich midden in een onderhandeling oorlog met enkele van de grootste organisaties ter wereld bevindt.

In een gesprek met Markey Martial Arts op zondagavond onthulde Houston hoe hij en zijn team momenteel in een "biedingsoorlog" zitten met ONE Championship, Bellator MMA en Professional Fighters League.

Complete oorlog

"We zijn in een biedoorlog met ONE Championship, Bellator en PFL," zei Houston. "Er zijn enkele serieuze, levensveranderende aanbiedingen gedaan, maar ik kijk naar wie mij op het beste platform kan zetten om ook tegen de grootste namen te vechten."

Voor welke organisatie Houston zal kiezen, hij praat met de besten, echter lijkt de grootste van allen de UFC niet in het proces te zitten. Op zich is dit opmerkelijk aangezien deze veelal vooraan staan als het om ex Cage Warriors vechters gaat. Conor McGregor is daar een schoolvoorbeeld van.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws