Onderschatte MMA-vechter overklast rivaal in Cage Warriors titelstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Onderschatte MMA-vechter overklast rivaal in Cage Warriors titelstrijd

Onderschatte MMA-vechter overklast rivaal in Cage Warriors titelstrijd

Paul Hughes liet er geen twijfel over bestaan ​​wie gisteravond de betere man was in de Cage Warriors Fighting Championship-kooi. De headliner van de CW 145 zag de eenwording van het kampioenschap tussen Jordan Vucenic en interim-kampioen Hughes.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2020. In hun rematch van 25 minuten voerden de twee een gevecht dat in een bloedbad veranderde. Na een vrij spannende eerste ronde, bracht Hughes het grootste deel van de tweede door op de rug van zijn tegenstander.

Wraak

De snelheid van Hughes gaf hem de overhand tegen het einde van ronde 3, toen hij Vucenic ving met een zuivere uppercut en probeerde de klus te klaren voordat de bel klonk. Voor de wedstrijd werd Hughes als de underdog aangemerkt. Echter blijkt deze te zijn onderschat.

Uiteindelijk kwamen de juryleden met 49-46, 50-43 en 49-43 op de scorekaarten voor Hughes, die officieel de onbetwiste Cage Warriors kampioen vedergewicht werd en wraak nam op de enige man die hem als prof versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws