Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video)

Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video)

Conor McGregor zegt dat hij zich door het nieuwe “onbreekbare” scheenbeen van titanium voelt als “Arnie in Terminator 2”. De Ier liep vorige maand een vervelende beenblessure op tijdens zijn 3e gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264.

Door breuken in zowel zijn scheenbeen als kuitbeen moest de Ier een operatie ondergaan. ,,Ik schopte een paar keer tegen de knie, dus ik had meerdere stressfracturen in het scheenbeen boven de enkel”, zei McGregor eerder over zijn blessure.

Nu na een succesvolle operatie, waarbij McGregor een nieuw “onbreekbaar” titanium scheenbeen kreeg, beweert ‘Notorious’ dat hij zich voelt als Arnold Schwarzenegger van Terminator 2. ,,En wat ik nodig had, was een titanium scheenbeen. Dus nu heb ik een titanium staaf die van de knie naar mijn enkel gaat. En de dokter zei dat het ‘onbreekbaar’ is.”

,,Ik heb zoiets van, ik sprak met mijn fysiotherapeut, die bij Arnold Schwarzenegger was, en ik zei dat ik net als Arnie in Terminator 2 ben. Weet je wat ik bedoel? Zo cruise ik door de straten van Cali haha”, aldus McGregor

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page