Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video)

Onbreekbaar! McGregor ik ben de Terminator (video)

Conor McGregor zegt dat hij zich door het nieuwe "onbreekbare" scheenbeen van titanium voelt als "Arnie in Terminator 2". De Ier liep vorige maand een vervelende beenblessure op tijdens zijn 3e gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264.

Door breuken in zowel zijn scheenbeen als kuitbeen moest de Ier een operatie ondergaan. ,,Ik schopte een paar keer tegen de knie, dus ik had meerdere stressfracturen in het scheenbeen boven de enkel", zei McGregor eerder over zijn blessure.

Nu na een succesvolle operatie, waarbij McGregor een nieuw "onbreekbaar" titanium scheenbeen kreeg, beweert 'Notorious' dat hij zich voelt als Arnold Schwarzenegger van Terminator 2. ,,En wat ik nodig had, was een titanium scheenbeen. Dus nu heb ik een titanium staaf die van de knie naar mijn enkel gaat. En de dokter zei dat het 'onbreekbaar' is."

,,Ik heb zoiets van, ik sprak met mijn fysiotherapeut, die bij Arnold Schwarzenegger was, en ik zei dat ik net als Arnie in Terminator 2 ben. Weet je wat ik bedoel? Zo cruise ik door de straten van Cali haha", aldus McGregor

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws