Oliveira wil vechten met McGregor in Brazilië: 'Hier die poen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oliveira wil vechten met McGregor in Brazilië: 'Hier die poen'

Oliveira wil vechten met McGregor in Brazilië: 'Hier die poen'

Charles Oliveira Voormalig lichtgewicht kampioen legt zijn prioriteiten uit als het gaat om het aannemen van zijn volgende UFC-gevecht. Hoewel hij niet helemaal tegen een gevecht met Islam Makhachev is, zegt de Braziliaan dat de organisatie hem een ​​flink bedrag zou moeten betalen om hem geïnteresseerd te krijgen.

Ondertussen is de enige naam die 'Do Bronx' wel wil, niemand minder dan mede-ex-titelhouder Conor McGregor. In een gesprek met Combate legde Oliveira uit dat hij het liefst McGregor zou ontmoeten, het liefst in Brazilië. Mocht dit onmogelijk worden, dan beschouwt Oliveira, Makhachev als een haalbare tweede optie, mits het geld goed is.

Veel geld

,,Ik wil echt een gevecht met McGregor in Brazilië, in januari", zei Oliveira. ,,Dat zou heel mooi zijn. Iedereen weet dat ik geïnteresseerd ben in dat gevecht vanwege het geld. Maar als de UFC wil dat ik de volgende keer tegen de islam Makhachev vecht, kunnen ze maar beter veel geld op mijn bankrekening zetten. De plaats maakt niet uit. Ik ben een professional, ik ben de kampioen. Zorg dat het lukt."

Tijdens zijn laatste optreden werd Oliveira van zijn titel ontdaan wegens het niet halen van zijn wedstrijd gewicht bij UFC 274, toen hij in mei Justin Gaethje versloeg. De overwinning bracht de 32-jarige op een reeks van 11 gevechten. Met overwinningen van enkele van de meest opvallende namen in de divisie, waaronder Michael Chandler, Tony Ferguson en Dustin Poirier, onder anderen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws