OEPS! UFC-vechtbaas lekt per ongeluk aantal topgevechten, McGregor en meer.... MMA Nieuws
MMA Nieuws

OEPS! UFC-vechtbaas lekt per ongeluk aantal topgevechten, McGregor en meer....

OEPS! UFC-vechtbaas lekt per ongeluk aantal topgevechten, McGregor en meer....

Dana White, de grote baas van MMA-organisatie de UFC lijkt per ongeluk een aantal komende UFC-gevechten te hebben gelekt. Onder andere met Jon Jones, Israel Adesanya, Khamzat Chimaev, Nate Diaz en meer. Grote afwezige op de planning blijkt vooralsnog grote ster Conor McGregor.

UFC-baas White heeft per ongeluk onthuld wanneer en met wie enkele van zijn grootste sterren zullen vechten. Het wordt een geweldige zomer als het waar is. Dinsdag verscheen de UFC-president op de Pivot Podcast en tijdens het interview werd zijn planningsbord met gevechten een paar seconden op camera getoond.

Dat was meer dan genoeg tijd voor vechtfans om enthousiast over te worden, te beginnen met UFC 276 die in Las Vegas zal plaatsvinden. Volgens het schema van White zal de langjarige middengewicht kampioen Israel Adesanya zijn titel verdedigen tegen Jared Cannonier op 2 juli.

Mysterie

Nate Diaz, die heeft opgeroepen tot een gevecht, zal naar verwachting het opnemen tegen de nummer 3 gerangschikte weltergewicht Khamzat Chimaev in het UFC 276 co-main event. Elders op de kaart zal Sean O'Malley zijn oppositieniveau aanzienlijk verhogen door het op te nemen tegen Pedro Munhoz (gaat verder onder video).

Het is al bevestigd dat Tom Aspinall de UFC London-show op 23 juli zal headlinen tegen Curtis Blaydes, terwijl Darren Till het zal opnemen tegen Jack Hermansson in het co-main event. De rest van het event bleef echter tot dinsdag een mysterie.

Lekker dan

Volgens het schema van White zal de nieuwste Britse ster van de UFC, Paddy Pimblett, een serieuze stap vooruit zetten in de competitie wanneer hij tegenover de ongeslagen knock-out koning Ottman Azaitar staat. Pimblett was verbaasd te vernemen dat hij gepland staat te vechten. ,,Ik kwam er vandaag pas achter op Twitter", aldus de Brit.

Een week later reist de organisatie af naar Las Vegas, Boston, Chicago, Salt Lake City of Dallas voor UFC 277, waar mogelijk het zwaargewicht debuut van Jon Jones te zien is. Volgens de gelekte beelden uit de 'war room' van de UFC zal hij zijn langverwachte debuut maken tegen voormalig tweevoudig zwaargewicht kampioen Stipe Miocic.

Conor McGregor lijkt de grote afwezige op de planning van de UFC. Deze was niet te zien op de getoonde schema's. Een teleurstelling van de fans die op social media daar dan ook over klaagde. Toch wordt verwacht dat de Ier terug zal komen in het najaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws