NIKS PENSIOEN: Conor McGregor in gesprek voor topgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

NIKS PENSIOEN: Conor McGregor in gesprek voor topgevecht

NIKS PENSIOEN: Conor McGregor in gesprek voor topgevecht
NIKS PENSIOEN: Conor McGregor in gesprek voor topgevecht

De pensioen aankondiging van UFC ster Conor McGregor is een onderhandelingstechniek. Hij zou een gevecht willen afdwingen en wel tegen Justin Gaethje.

Zondag werd de MMA wereld voor de derde keer in vier jaar opgeschrikt door Conor McGregor. The Notorious kondigde wederom aan afscheid te nemen van de UFC en het MMA-vechten. Er werd divers gereageerd op het nieuws. Niet iedereen neemt McGregor serieus en sommigen verwachten zelfs een aanstaand super gevecht.

McGregor wil druk zetten

"McGregor gebruikt deze aankondiging om druk te zetten op de UFC. Hij wil een gevecht afdwingen bij Dan White (UFC president) en wel met Justin Gaethje," zo zegt collega vechter Ben Askren op twitter. Niet alleen Askren denkt er zo over ook andere insiders zeggen het trucje van McGregor door te hebben.

Gaethje zou UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov moeten treffen. Detail is dat beiden dezelfde manager hebben, Ali Abdelaziz, die ook fel reageerde op de aankondiging van McGregor en zegt dat hij laf zijn vechters ontloopt. Dat McGregor zomaar wegloopt van de UFC lijkt niet waarschijnlijk. White zei het al op de persconferentie na afloop van UFC 250 zaterdag.

Niet op zwart zaad

Eerlijk gezegd is het ook geen logische stap. Ook al is McGregor multi miljonair en heeft bakken met geld verdiend met onder andere zijn eigen Whisky merk Proper Twelve. Het gevecht met Gaethje zou plaats moeten vinden op het geheimzinnige UFC Fight Island waarvan vrijdag de locatie bekend werd. Naast McGregor zetten twee andere UFC topvechters Dana White en zijn organisatie flink onder druk.

Lichtzwaargewicht Jon Jones en BMF Kampioen Jorge Masvidal schoppen ook tegen enkele schenen aan. Deze eisen meer geld om te vechten. En dreigen anders weg te lopen bij de UFC. Wat McGregor betreft deze zal vast op korte termijn nog voor een verrassing zorgen. Het is wachten op zijn volgende aankondiging dat hij zijn pensioen wederom uitstelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws