'Niet kijken!' MMA-vechter breekt been tijdens titelgevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Niet kijken!' MMA-vechter breekt been tijdens titelgevecht (video)

'Niet kijken!' MMA-vechter breekt been tijdens titelgevecht (video)

Jack Becker liep afgelopen weekend een gruwelijke beenblessure op tijdens een evenement in Perth, Australië. Becker, de lange tijd MMA lichtgewicht kampioen, zette gisteren zijn titel op het spel tegen Aidan Aguilera in de headliner van Eternal MMA 66.

Helaas voor Becker ging het zo slecht als maar mogelijk was. Slechts een paar seconden in de wedstrijd gooide Becker er een low-kick uit. Aguilera blokte deze, waardoor Becker's been bruut doormidden knapte. De blessure is vergelijkbaar met die van UFC-ster Conor McGregor's beenbreuk tegen Dustin Poirier. De Eternal organisatie plaatste de video online, maar adviseerde niet te kijken als men niet tegen dit soort blessures kan.

De beste in de sport

Met een professioneel record van 10 winsten tegen 3 verliezen wordt Becker beschouwd als een van de beste Australische kooivechters in de sport. Hij won de Eternal MMA-lichtgewicht titel met een eerste ronde winst op Daniel Hill in 2021.

Becker verdedigde vervolgens met succes de titel tegen afgelopen november. Helaas staat Becker nu een lange weg naar herstel te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws