Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | NIET EERLIJK: UFC-vechter woest om ‘eigen’ overwinning

🎥 | NIET EERLIJK: UFC-vechter woest om ‘eigen’ overwinning

Het duurde slechts 44 seconden voordat Renato Moicano de klus had geklaard tegen Damir Hadzovic bij UFC Brasilia afgelopen zaterdag.

Toch zit de overwinning de Braziliaan niet echt lekker en haalde Moicano uit naar zijn verslagen tegenstander Hadzovic. Echter had Moicano een reden om ondanks zijn winst boos te zijn. Het UFC Brasilia event vond plaats achter gesloten deuren en zonder publiek.

De UFC had deze beslissing moeten nemen door de coronavirus pandemie die de wereld in haar greep houdt. Dit hield in dat Moicano niet ‘live’ voor zijn eigen thuispubliek vocht die vanuit thuis moesten toekijken.

Sorry

“Het spijt me, ik ben erg gefrustreerd omdat ik vandaag in mijn woonplaats heb gevochten en niemand zie”, legde hij uit. ‘Ik heb geen bekende gezichten gezien. Ik heb mijn familie hier niet gezien. ” Ook vond Moicano dat de 44 seconden te snel waren.

Hadzovic reageerde enigszins ludiek op Moicane en zei dat als deze langer had willen vechten, hij had moeten wachten met hem te verslaan. De twee schudden elkaar later de hand en maakten het goed met elkaar.

Bekijk ook

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen Er was al ...

UFC-vechter zegt af na dood familieleden door coronavirus

Rose Namajunas trok zich eerder terug uit UFC 249 nadat twee van haar familieleden stierven ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua. ...