Niet betaalde vechters: MMA-organisaties in opspraak Nieuws
Nieuws

Niet betaalde vechters: MMA-organisaties in opspraak

Niet betaalde vechters: MMA-organisaties in opspraak
Niet betaalde vechters: MMA-organisaties in opspraak

De Zuid-Koreaanse MMA-organisatie Battlefield FC heeft (wederom) zijn vechters niet betaald na een evenement

Battlefield FC 2 vond zaterdag plaats in Macau, China, en bevatte verschillende opmerkelijke MMA-vechters. Bellator lichtgewicht kampioen Will Brooks en UFC-veteranen Gleison Tibau en Bryan Caraway vochten ook op de kaart. Echter blijken de vechters niet te zijn betaald voor hun prestaties.

Eerder na Battlefield FC 1 onthulden vechters, waaronder ster PFL-ster Sarah Kaufman en UFC vlieggewicht Jessica-Rose Clark, dat de organisatie hen na het evenement niet had betaald, wat tot ernstige gevolgen heeft geleid. Battlefield FC reageerde niet op verzoeken tot verklaring.

Gewoon niet betaald

Doordat Battlefield FC haar vechters niet betaald zijn enkelen hiervan al in de problemen gekomen. Ook de scheidsrechters trokken zich al eerder terug uit het event door de ontstane situatie, zo bericht The Bodylock. "Het is een complete chaos," zegt een van de vechters managers, mijn mensen krijgen gewoon niet betaald. "

Ook het bekende Duello Sports Management lijkt last te hebben van niet betalende organisaties zoals Battlefield FC. Op twitter reageerde eigenaar Gokhan Yildizli als volgt: Ze doen net als RUFF, ook deze betaalden mijn vechters niet. Ranik Ultimate Fighting Federation(RUFF) is de eerste door de Chinese overheid gesanctioneerde Mixed Martial Arts Organisatie. Of de vechters van beide organisaties alsnog uitbetaald worden is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws