Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nierfalen veroorzaakte ‘verlies’ UFC-vechter Mickey Gall

Nierfalen veroorzaakte ‘verlies’ UFC-vechter Mickey Gall

Volgens Mickey Gall is er een diepere reden voor zijn slechte prestaties tijdens UFC 235 tegen Diego Sanchez.

In een interview met de website MMA Fighting vertelde de vechter dat hij zware nierproblemen had tijdens zijn wedstrijd tegen Diego Sanchez op UFC 235.

“Mijn nieren faalden”, vertelde Gall aan Luke Thomas (MMA Fighting). “ik denk dat als ik terugkijk, ik een paar waarschuwingssignalen heb gehad, alsof er iets aan de hand was, maar ik kon alleen maar aan het gevecht denken, ‘Fuck it, whatever, het zijn maar nieren dacht ik. “

Hele worsteling

“Maar toen ik in de strijd terecht kwam, was ik gelijk leeg. Ik heb het gevecht opnieuw bekeken. Ik herinner me dat ik worstelde om evenwicht te vinden, gewoon probeerde op te staan. Het was gek.”

LEES OOK: Diego Sanchez pleit voor super gevecht Conor McGregor

Sanchez beweerde later dat Gall illegale tactieken gebruikte tijdens hun gevecht, bewerend dat hij gebeten was en in zijn ogen gepord. Hij plaatste ook een foto op Instagram om te laten zien wat op een beet in zijn borst leek.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.