Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

Wat gebeurt er als er twee broers bij een vechtsport organisatie in de ring staan en een van de twee verliest, dan lijkt wraak een optie.

Zoals het een echte vechters familie als die van MMA-vechters Nick en Nat Diaz betaamd, wordt een verlies niet licht genomen. In een interview maandagavond met ESPN journalist Ariel Helwani, sprak Nick Diaz vrijuit over het recente verlies van zijn jongere broer Nate tegen straatvechter Jorge Masvidal.

In het gevecht welke zou uitmaken wie de ‘Baddest Motherfucker’ binnen de UFC zou zijn verloor Diaz door een dokter stop. Het gevecht werd stil gelegd door een flinke wond aan het hoofd van Diaz, de wilde doorvechten maar de arts vond het niet verantwoord.

Kom maar op

Diaz (26-9 MMA, 7-6 UFC) dook op voor het zeldzame interview dat schijnbaar diende als de bouwsteen voor zijn terugkeer naar de UFC na een abcentie van vier jaar. Hij had een paar woorden voor Masvidal (35-13 MMA, 12-6 UFC) tijdens het gesprek, wat aangeeft dat hij de man die de titel “BMF” won met een derde ronde TKO op zijn broer Nate, tegemoet wil treden in een gevecht.

ZIE OOK >> Gevecht tussen Jorge Masvidal en Nate Diaz gestopt

Het team van Jorge Masvidal gaf een snel positief antwoord op de schijnbare uitdaging van Nick Diaz. Masvidal lijkt een aantal opties te hebben, waaronder een weltergewicht titelgevecht of tegen Conor McGregor, lijkt het erop dat Masvidal bereid is om ook de tweede Diaz-broer te verslaan.

Bekijk ook

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les

Afgelopen zaterdag maakte de Nederlandse MMA-vechter zijn comeback tegen Ben Rothwell, echter liep dit niet echt gesmeerd.

UFC 245 De Randamie vs. Amanda Nunes: Op wie zet u in?

Zaterdag 14 september staat de Nederlandse top MMA-vechter Germaine de Randamie tegenover UFC wereldkampioen Amanda Nunes tijdens UFC 245.

Verlies partij UFC-vechter Stefan Struve onterecht? (video)

De Nederlandse UFC-vechter Stefan Struve moest tot twee keer toe een trap in zijn kruis incasseren.