Ngannou ging voor UFC-contract rivaal Gane liggen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ngannou ging voor UFC-contract rivaal Gane liggen

Ngannou ging voor UFC-contract rivaal Gane liggen

De voormalige teamgenoten zullen naar verwachting tegen elkaar vechten op UFC 270, waarbij de winnaar wordt gekroond tot de onbetwiste zwaargewicht kampioen. Lopez beschuldigt Ngannou van sabotage van zijn teamgenoot

Tijdens UFC 268 negeerde Ngannou op sensationele wijze zijn Gane en zijn oude team af terwijl hij langs hen liep zonder zelfs maar in hun richting te kijken. Het moment werd vastgelegd op camera en is sindsdien viraal gegaan.

Hij ging ervoor liggen

,,Ik probeerde Gane te laten ondertekenen met UFC's Mick Maynard," zegt Lopez. Ngannou adviseerde Maynard echter om Gane niet binnen te halen. Francis zei dat hij een beetje goed is, maar hij is nog niet goed genoeg om naar de UFC te gaan", aldus Lopez over Ngannou.

Klaarblijkelijk zag Ngannou het niet zitten dat zijn oude teamgenoot Gane ook bij de UFC binnen zou komen. Maynard trok zich daar niets van aan en bood Gane die de enen na de andere overwinning boekt een contract aan. Als het tot een gevecht komt tussen Ngannou en Gane zou het volgens insiders tot een van de zwaarste clashes horen binnen de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws