NEDERLANDSE MMA-VECHTER NAOMI TATAROGLU: 'Ik wordt wereldkampioen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

NEDERLANDSE MMA-VECHTER NAOMI TATAROGLU: 'Ik wordt wereldkampioen'

NEDERLANDSE MMA-VECHTER NAOMI TATAROGLU: 'Ik wordt wereldkampioen'
NEDERLANDSE MMA-VECHTER NAOMI TATAROGLU: 'Ik wordt wereldkampioen'

Ze is een van de top MMA-vechters van ARJ Trainingen uit Den Haag, de Nederlandse Naomi Tataroglu. Binnenkort vecht zij in Abu Dhabi.

ARJ Trainingen onder leiding van Maikel Polanen is hofleverancier van vechter bij grote organisaties zoals ONE Championship, GLORY Kickboxing en meer. Ook Naomi Tataroglu is afkomstig van de top gym.

Stevige wedstrijd

Binnenkort maakt Naomi haar opwachting tijdens het prestigieuze UAE Fighting Championships Warriors 13-evenement, op 25 september. Voorafgaand aan haar treffen met de taaie tegenstander Manon Fiorot, had Naomi een interview met Overtime Heroics.

Op de vraag hoe Naomi tegen het gevecht aankijkt zegt zij: Alles draait om discipline in deze sport. Mike heeft de mogelijkheid om monsters te maken van zijn vechters. We weten wat we willen en zijn erop gefocust om dat te bereiken." Een duidelijker antwoordt kan de voormalige wereldkampioen kickboksen niet geven.

Ik ga er voor

"Ik voel me geweldig! er bestaat geen twijfel over dat Manon een goede vechter is, ik heb een vechtershart en zal niet worden ontkend. Ik heb lang getraind voor een geweldige kans als deze. Ik wil de beste zijn, en ik weet hoeveel ik dat wil, en om dat te bereiken moet ik de beste verslaan, " zegt Naomi.

"Ik ga voor de overwinning en niets anders. " Aan het eind van het jaar neemt Naomi afscheid van Nederland en verhuist zij samen met haar partner naar Aruba. Met een winst op 25 september heeft Naomi de kans zich wereldwijd te profileren. Zelf zegt zij; "Ik wil me concentreren op mijn grondwerk, ik zal een complete vechter zijn, en word een wereldkampioen in MMA. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws