Nederlandse MMA-vechter Melvin van Suijdam tekent topcontract MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse MMA-vechter Melvin van Suijdam tekent topcontract

Nederlandse MMA-vechter Melvin van Suijdam tekent topcontract
Nederlandse MMA-vechter Melvin van Suijdam tekent topcontract

De Nederlandse MMA-vechter Melvin van Suijdam heeft getekend bij de de grootste organisatie uit het Midden-Oosten, Brave CF.

Marcel Dorff van MMA DNA bracht donderdag het nieuws. Lang hoeft Melvin van Suijdam niet te wachten om de MMA-kooi bij Brave FC in te gaan. Op 1 oktober komt de Nederlander al in actie tegen de weltergewicht kampioen van Brave Jarrah Al-Silaw.

Het is geen titelgevecht en vindt plaats in de middengewicht divisie van Brave FC. Van Suijdam vocht eerder bij bekende organisaties zoals WFL van MMA en kickbokslegende Melvin Manhoef. De Jordaniër Al-Silaw is een taaie tegenstander voor Van Suijdam. Hij won maar liefst 7 partijen van 8.

Geen publiek

Het Brave FC 42 event met Van Suijdam vindt plaats in Bahrein. Er zal geen publiek aanw bezig zijn. Overigens doe de Nederlandse MMA-vechters goede zaken in het buitenland.

Zo komen er de aankomende weken een paar in actie, Germainde de Randamie bij de UFC, en heeft Bellator MMA een heel contingent Nederlandsers uit de kast getrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws