Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC

Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC

Jarno Errens, de Nederlandse professionele M.M.A. vechter, uit de stal van Team Thriving is hard op weg naar een UFC contract. Zijn professionele M.M.A. record is nu 9-2-0.

Jarno is als jonge jongen begonnen met Judo. Daar werd Errens al meermaals Limburgs Kampioen. Judo is natuurlijk de beste basis die een Mixed Martial Arts vechter kan hebben. Toen Errens de liefde voor Judo verloor is hij gaan motorcrossen. Uiteraard niet onverdienstelijk en in wedstrijdverband.

Bij Team Thriving is hij begonnen met kickboksen. Zijn eerste volcontact partij was dan ook een kickbokspartij. Naast kickboksen heeft Jarno internationale Sanda toernooien gevochten in België en Engeland. Errens heeft ook veel submission grappling toernooien gewonnen.

De weg naar de UFC ligt open

Al snel kwam Errens in de profklasse terecht. Naast een trainingsbeest heeft hij dus het perfecte traject afgelopen om naar de top te komen door zijn wedstrijdervaring. Voor de FAIR FC titel ging het mis. Na zeven professionele winstpartijen moest hij een nederlaag incasseren. Kleine foutjes worden keihard afgestraft op dit niveau.

Toen promoter Isa Topal het outdoor evenement EFC organiseerde wilde Errens maar één ding; knokken. En dat Errens zo verteld Ben Boekee van Team Thriving. “Het was een spannende wedstrijd, en Jarno domineerde de wedstrijd, hij is een allrounder en zijn droom op een UFC contract lijkt steeds dichterbij te komen. “

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page