Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nederlandse Mellony Geugjes geselecteerd voor MMA-talent reality tv show

Nederlandse Mellony Geugjes geselecteerd voor MMA-talent reality tv show

Mellony Geugjes (Foto EFC)

‘The Fighter’ is een tiendelige reality-tv-serie, waar een aantal vrouwelijke MMA talenten van over de hele wereld, de strijd met elkaar aangaan. Het Zuid Afrikaanse EFC is de organisatie, die met deze serie het volgende grote talent hoopt te vinden.

Het is een zoektocht die eindigt met een lucratief geld contract en een gegarandeerde kans op EFC-goud. Geugjes is een van de vechters die zal proberen er met deze prijs vandoor te gaan.

“Ik kan met trots mede delen dat Brendan Lesar me koos om in zijn team te komen. Hij was vorig jaar de winnaar van TF1. Eindelijk begint de reis en ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb, ” zegt Geugjes.

Tweede poging

Geugjes deed al eens eerder mee aan een dergelijk programma bij de grootste MMA organisatie ter wereld UFC. In 2016 werd zij gekozen om mee te doen aan ‘The Ultimate Fighter’, het talenten programma van de UFC, echter kwam zij destijds niet als winnaar uit de bus.

Naast MMA is kickboksen een sport waar Geugjes actief in is, zij is afkomstig van het bekende Mike’s Gym in Oostzaan, waar onder andere grote namen als Badr Hari trainen.

Finale

“Ik ben de beste vechter, veel beter dan de andere meisjes in de show. Ik verdien het om het toernooi te winnen omdat ik getraind heb en lang en hard genoeg heb gevochten. Het is ook een uitdaging voor mij in een hogere gewichtsklasse dan ik eigenlijk vecht. Dus ik ben hier om van verschillende coaches te leren en te zien waar ik sta,” verteld Geugjes in haar bio op de EFC site.

LEES OOK: Jong bokstalent op brute wijze vermoord

Hoe het Geugjes zal vergaan en of zij er in slaagt om als beste uit de bus te komen, is te zien vanaf vrijdag 1 maart, waarna elke week een nieuwe, één uur durende aflevering wordt uitgebracht. De serie bouwt op tot de finale op 4 mei, die plaatsvindt in Carnival City.

Bekijk ook

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

lator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Er lijkt een definitief einde te zijn gekomen aan de inmiddels langslepende affaire tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.