Nederlandse Mellony Geugjes bereikt halve finale MMA show in Zuid Afrika Nieuws
Nieuws

Nederlandse Mellony Geugjes bereikt halve finale MMA show in Zuid Afrika

Nederlandse Mellony Geugjes bereikt halve finale MMA show in Zuid Afrika
Nederlandse Mellony Geugjes bereikt halve finale MMA show in Zuid Afrika

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes bereikte gisteren in Zuid Afrika de halve finale van EFC The Fighter. Dit programma kan gezien worden als een talenten show voor MMA-vechters.

Geugjes vecht al jaren als MMA-vechter en kickbokser maar besloot haar geluk te beroven bij de EFC in Zuid Afrika. De vechter had een aantal verlies partijen maar won recentelijk nog tegen Naomi Tataroglu, tijdens een gala in Beverwijk.

Bij de EFC gooit Geuegjes hoge ogen en versloeg concurrent de 30-jarige Sandra Maskova uit Tsjechië. Op social media meldde Geugjes haar overwinning en gaf aan nu snel naar de finale te willen.

UFC

Al eerder deed Geugjes een poging naar wereldfaam door mee te doen aan de talenten show van de grootste MMA-organisatie ter wereld de UFC in 2016. Geugjes was destijds de deelneemster met de minste ervaring. Blijkbaar had ze de top van de UFC overtuigd in de try-outs.

LEES OOK: Mellony Geugjes doe mee aan MMA reality show

Echter haalde Geugjes het niet en moest afhaken. In Zuid Afrika blijkt dat zij grote groei heeft gemaakt door de halve finale te bereiken. Geugjes kennende zal zij haar plek in de halve finale ongetwijfeld met een winst willen verzilveren en naar de finale doorstromen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws