Nederlandse Bellator MMA vechters voorlopig buitenspel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nederlandse Bellator MMA vechters voorlopig buitenspel

Nederlandse Bellator MMA vechters voorlopig buitenspel

Bellator MMA kondigde aan op 24 juli zijn eerst MMA event sinds de coronapandemie te gaan organiseren. Echter is deelname van Nederlanders niet zeker.

Coker bevestigde dat Bellator-evenementen officieel zijn voor 24 juli en 7 augustus. Er zijn berichten verschenen over extra events op 21 augustus en 11 september, die volgens Coker binnenkort zullen worden afgerond.

De komende reeks liveshows wordt uitgezonden op Paramount, zei Coker, en hij richt zich op het behalen van grote kijkcijfers door zijn selectiekaders toe te voegen. Ook wil hij zijn topvechters in de MMA-kooi laten vechten.

Amerika op slot

Toch zullen de Europese en Nederlandse vechters zoals Gegard Mousasi, Denise Kielholtz, Costello van Steenis en Ilias Bulaid moeten wachten om deel te kunnen nemen. Amerika zit voorlopig op slot en de Nederlandse overheid heeft code oranje ingesteld voor het land.

Dit houdt in dat alleen noodzakelijke reizen geadviseerd worden. De UFC nam haar uitwijk naar Yas Island in Abu Dhabi, waar het internationale vechters kan invliegen. Er hebben al enkele succesvolle shows plaats gehad.

Grote namen

“We hebben ons evenement van 24 juli aangekondigd, maar we zullen binnenkort een aantal grote gevechten aankondigen”, zei Coker. ‘Al onze grote sterren gaan vechten tijdens de zomerserie bij Mohegan Sun. “

“We willen Ryan Bader daar bezig mee hebben, we willen (Cris) Cyborg daar bezig hebben, en we willen ervoor zorgen dat al onze beste jongens en meisjes vechten. Ze willen vechten, en we willen dat ze vechten. We willen dat onze beste vechters strijden op Paramount. ” Coker repte echter geen woord over de Europeanen.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page