Nate Diaz wellicht tegenstander Tyron Woodley voor UFC 219 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz wellicht tegenstander Tyron Woodley voor UFC 219

Nate Diaz wellicht tegenstander Tyron Woodley voor UFC 219

Dit was een van de mafste maanden in de geschiedenis van de UFC.

Drie titels zijn net van eigenaar veranderd, enorme gevechten worden door blessures uit elkaar gescheurd, Conor McGregor loopt overal rond, maar de binnenkant van de Octagon van de UFC is nog leeg, en alles wat kan gebeuren, is bewezen dat het zal gebeuren. Het laatste nieuws is niemand minder dan Nate Diaz naar verluidt in een trainingskamp is opgenomen. De tegenstander en het tijdframe zijn echter nog niet onthuld.

Foto: UFC
Foto: UFC

Het nieuws kwam van kracht en conditie coach Jose Garcia, die sindsdien de post op Instagram heeft verwijderd.

Dit laatste nieuwtje zal zeker een tornado van speculatie sturen over wie Nate Diaz zou kunnen treffen en waar. Natuurlijk, de laatste keer dat Nate Diaz vocht, was een gevecht met Conor McGregor. Hun laatste botsing was afgelopen augustus een beslissingsverlies bij UFC 202. Een trilogie was oorspronkelijk allesbehalve bevestigd, totdat er meer gercuhten in de gunst van Tony Ferguson kwamen om de volgende tegenstander voor McGregor te zijn.

Geen tekort hebben aan uitdagers

Ongeacht welke divisie die Nate Diaz beslist om binnen te vallen, zij het weltergewicht of lichtgewicht, zal geen tekort hebben aan uitdagers. Dat in combinatie met de chaos die de UFC sinds kort heeft, resulteert in veel verschillende opties voor de jongere broer van Diaz. De gedachte aan mogelijke Justin Gaethje, Dustin Poirier en Tony Ferguson-optredens alleen al zijn genoeg om het bloed sneller te laten kloppen, maar we zullen zien hoe deze hele situatie uitpakt. UFC 219 zit immers nog altijd zonder een hoof gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws