Diaz wees 2 miljoen af om te vechten tegen Chimaev MMA Nieuws
MMA Nieuws

Diaz wees 2 miljoen af om te vechten tegen Chimaev

Diaz wees 2 miljoen af om te vechten tegen Chimaev

Khamzat Chimaev heeft Nate Diaz bestempeld als een nep-gangster. De Rus beweerd dat Diaz een aanbod van $ 2 miljoen afsloeg om afgelopen zaterdag tegen hem te vechten.

De Rus zegt dat hij de 2 miljoen aanbood aan Diaz nadat hijzelf het wedstrijd gewicht niet haalde. Chimaev kwam 7.5 te zwaar van de weegschaal waardoor Diaz niet wilde vechten. Om deze toch te bewegen tot een gevecht werd het bedrag naar de tafel gebracht. Maar Diaz weigerde alsnog.

,,Als hij die gangster is, moet hij vechten voor geld. Maar hij wilde niet met me vechten, weet je. Dus, wie is nu de gangster?”, zegt Chimaev. ,,Ik zei dat ik wilde vechten, dus ik gaf al mijn geld aan die man. Dit was bijna twee miljoen."

Hij durfde niet

,,Dus ik zei, geef al mijn geld aan die man, laat hem vechten. Als hij die gangster is, moet hij vechten voor geld. Maar hij wilde niet met me vechten, weet je." Chimaev degradeerde naar het UFC 279 co-main event en nam het op tegen Kevin Holland.

Diaz die zijn laatste gevecht op zijn UFC-contract uitvocht stond tegenover Tony Ferguson. Diaz won de wedstrijd net als Chimaev. Die Holland compleet domineerde en die zonder maar met een stoot te zijn geraakt zijn rivaal op de mat wurgde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws