Nate Diaz vs. Conor McGregor 3 is het ideale gevecht Nieuws
Nieuws

Nate Diaz vs. Conor McGregor 3 is het ideale gevecht

Nate Diaz vs. Conor McGregor 3 is het ideale gevecht

Nate Diaz wil dit jaar nog een keer vechten en kijkt naar de trilogie met Conor McGregor, zo onthulde de coach van Diaz, Cesar Gracie. Recentelijk verloor Diaz tijdens UFC 263 tegen de Brit Leon Edwards. Na het gevecht daagde Demian Maia, Diaz uit maar volgens Gracie zegt hij dat het gevecht geen zin heeft.

,,Ik weet dat er gespeculeerd is of Nate het gevecht met Demian Maia zal accepteren", zegt Gracie tegen MMA Fighting over Diaz. ,,Hoewel ik nog niet met Nate heb gesproken over zijn mening over dit gevecht, kan ik je zeggen dat ik volledig tegen het idee ben. "

Conor McGregor

,,Demian is een geweldige vertegenwoordiger van Braziliaans jiujitsu op de mat en in MMA. Hij heeft veel bereikt en we respecteren hem allemaal. Hij is nog steeds een gevaarlijke tegenstander, maar ik denk niet dat Nate iets te winnen heeft bij dit gevecht. Als hij zou verliezen, zou hij verliezen van een 44-jarige die op weg is uit de sport en als hij zou winnen, zou het zijn van een 44-jarige man die de sport verlaat. Het is een win-situatie.”

Volgens Gracie wil Diaz grote gevechten en wil hij zijn trilogie met McGregor voltooien. Ze vochten bij UFC 196 en UFC 202, waarbij Diaz de eerste confrontatie met de Ier won, en McGregor ontmoeting op zijn naam schreef. ,,Ik zou denken aan de trilogie met McGregor," zei Gracie over het volgende gevecht van Diaz. ,,Ik weet dat Nate harde gevechten wil. Hij wordt gemotiveerd door tegen de beste jongens te vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws