Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nate Diaz overweegt gerechtelijke stappen na fake nieuws

Nate Diaz overweegt gerechtelijke stappen na fake nieuws

Nate Diaz dit voorjaar terug in de UFC kooi voor titelgevecht?
Youtube

UFC top vechter Nate Diaz wil gerechtelijke stappen nemen tegen krant The Miami Herald.

De krant claimde in een bericht op woensdag dat Diaz in het ziekenhuis was opgenomen nadat hij de politie had aangevallen op een lokaal politiebureau na een arrestatie wegens huiselijk geweld. De vechter zou in het ziekenhuis liggen met verwondingen na de ruzie met de politie

Echter bleek het om een ander persoon te gaan genaamd Michael Albert Nates, een 31-jarige MMA-vechter uit Miami. Vrijwel direct nadat het verhaal werd gepubliceerd, gaf de vertegenwoordiger van Diaz, Zach Rosenfield, een verklaring af aan waarin de juistheid van het bericht werd betwist.

Lulkoek

“Dit verhaal is 100 procent onnauwkeurig, onwaar en onverantwoordelijk,” zei Rosenfield terwijl hij eraan toevoegde dat Diaz al meer dan een week thuis was na het bijwonen van de Super Bowl in Miami. Minder dan een uur later gaf de Miami Herald een intrekking van hun eerste verhaal vrij en verontschuldigde zich bij Diaz voor het incorrecte bericht.

“Dit is volslagen onzin en onverantwoordelijk als het komt,” verklaarde Rosenfield. “We onderzoeken juridische stappen.” Het intrekken van het artikel en de verontschuldigingen redden de krant mogelijk niet van een mogelijke rechtszaak.

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures