Nare hoofdwond! UFC'er slaat hoofd open van rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nare hoofdwond! UFC'er slaat hoofd open van rivaal

Nare hoofdwond! UFC'er slaat hoofd open van rivaal

Danny Roberts liep een nare hoofdwond op tijdens zijn gevecht tegen Ramazan Emeev op UFC Fight Night: Ladd vs. Dumont afgelopen nacht in Las Vegas. Het controversiële gevecht werd gewonnen door Roberts die een flink aantal hechtingen nodig had.

Hoewel hij met een controversiële beslissingswinst wegliep van de achthoek, liep Roberts daarbij ook een lelijk litteken op. Roberts liep een vervelende snee in zijn hoofd op nadat Emeev in de tweede ronde een sterke elleboog had uitgedeeld.

Roberts en Emeev zorgden voor een uitstekende show voor de fans en wisselden rake klappen uit gedurende de drie ronden. Beide vechters hadden hun hoogte- en dieptepunten in de drie ronden oorlog. Maar uiteindelijk was het Roberts die een blijvende indruk op de juryleden wist achter te laten.

Hechtingen

De score cards van de jury waren voor fans aanleiding om hun grieven op sociale media te plaatsen. Jurylid Chris Lee verdiende een aanzienlijke hoeveelheid kritiek voor zijn 30-27 score voor het gevecht. UFC's dienstdoende ringarts Dr. David Abbasi ging naar sociale media om fans enig inzicht te geven in de blessure die Roberts opliep.

Abbasi meldde dat er een aantal hechtingen nodig waren om de blootliggende schedel van Roberts weer toe te dekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws