MOORD: MMA-broers mishandelen Marokkaanse medegevangene MMA Nieuws
MMA Nieuws

MOORD: MMA-broers mishandelen Marokkaanse medegevangene

MOORD: MMA-broers mishandelen Marokkaanse medegevangene
MOORD: MMA-broers mishandelen Marokkaanse medegevangene

De van moord verdachte MMA-broers Marco en Gabriele Bianchi zijn weer in opspraak gekomen en in isolatie geplaatst.

Twee broers die er van worden verdacht de 21-jarige Willy Duarte een jonge kok van Kaapverdische afkomt te hebben vermoord in Rome. Lijken zich in de gevangenis niet te kunnen gedragen. Zij zijn in isolatie geplaatst in de gevangenis waar zij hun berechting afwachten.

De moord op Willy werd extra beladen toen beweerd werd dat deze een racistische achtergrond zou hebben. Nu blijken beide broers in de gevangenis een Marokkaanse medegevangene zwaar te hebben mishandeld. De Italiaanse Media meldt vandaag dat de familie van het nieuwste slachtoffer van de twee overweegt een aanklacht in te dienen.

Toevallig een Marokkaan

Claudio Cipollini Macrì, die de beide vechters bijstaat vanuit zijn organisatie. Zegt dat de zaak opgelopen wordt en expres richting racisme wordt geduwd. "In het deel van de gevangenis waar de vechtpartij gebeurde, zitten bijna alleen maar Italiaanse gevangenen. En ze hebben er toevallig één van Marokkaanse afkomst mishandeld,” zegt hij dan ook.

De broers voelen zich niet veilig in de gevangenis en zijn bekende vechters in Italië. Door alle aandacht in de pers zeggen de broers dat mede gevangen op hen loerden om geweld uit te lokken. Donderdag staat een van de broers voor de rechter. Dit in verband met een eerdere mishandeling van een jongen van Bengaalse afkomst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws