MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC

MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC
MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC

De UFC heeft een monster gecreëerd in Conor McGregor. En het is onwaarschijnlijk dat een vechter ooit nog zo groot zal worden, zegt MMA-vechter Chris Fields.

Sinds zijn komst naar de UFC heeft McGregor voortdurend aangedrongen op een betere beloning voor zichzelf. Dit vanwege zijn aantrekkingskracht bij de voor de kaartverkoop en als een pay-per-view aanjager.

In de schaduw

McGregor is momenteel voor de derde keer met pensioen, maar hij wordt binnenkort terug verwacht in de UFC Kooi. De MMA-veteraan Fields gelooft dat de sterrenmacht van McGregor de UFC overschaduwd, ondanks dat het een miljardenbedrijf is.

Fields, de hoofdtrainer van Team KF in Swords zei tijdens de Flat to the Mat MMA-podcast: "Ik denk dat ze een grote fout hebben gemaakt met McGregor. Omdat Conor alle aandacht naar zich toe heeft gekregen. "

De beste allertijden

McGregor was headliner in vier van de zes beste PPV-kaarten aller tijden in MMA. Waarbij hij voortdurend de grens van één miljoen doorbrak. "Hij werd bijna net zo groot, zo niet groter dan het bedrijf zelf."

"Hij kan in principe doen wat hij wil. Het is erg moeilijk voor hen met hem. Ik denk niet dat ze die fout ooit nog zullen maken. Ik denk dat de UFC beseft dat hoe groot hun merk ook is, Conor schadelijk kan zijn. Ook al brengen ze nog zoveel geld binnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws