MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC

MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC

MONSTER: Conor McGregor is inmiddels groter dan de UFC

De UFC heeft een monster gecreëerd in Conor McGregor. En het is onwaarschijnlijk dat een vechter ooit nog zo groot zal worden, zegt MMA-vechter Chris Fields.

Sinds zijn komst naar de UFC heeft McGregor voortdurend aangedrongen op een betere beloning voor zichzelf. Dit vanwege zijn aantrekkingskracht bij de voor de kaartverkoop en als een pay-per-view aanjager.

In de schaduw

McGregor is momenteel voor de derde keer met pensioen, maar hij wordt binnenkort terug verwacht in de UFC Kooi. De MMA-veteraan Fields gelooft dat de sterrenmacht van McGregor de UFC overschaduwd, ondanks dat het een miljardenbedrijf is.

Fields, de hoofdtrainer van Team KF in Swords zei tijdens de Flat to the Mat MMA-podcast: “Ik denk dat ze een grote fout hebben gemaakt met McGregor. Omdat Conor alle aandacht naar zich toe heeft gekregen. “

De beste allertijden

McGregor was headliner in vier van de zes beste PPV-kaarten aller tijden in MMA. Waarbij hij voortdurend de grens van één miljoen doorbrak. “Hij werd bijna net zo groot, zo niet groter dan het bedrijf zelf.”

“Hij kan in principe doen wat hij wil. Het is erg moeilijk voor hen met hem. Ik denk niet dat ze die fout ooit nog zullen maken. Ik denk dat de UFC beseft dat hoe groot hun merk ook is, Conor schadelijk kan zijn. Ook al brengen ze nog zoveel geld binnen.”

Bekijk ook

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte

WRAAK! Brute ‘KO’ strijkt verlies broer kickbokser plat

UFC-president Dana White was erg onder de indruk van de finish

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page