Mogelijke datum voor Alistair Overeem vs. Walt Harris Nieuws
Nieuws

Mogelijke datum voor Alistair Overeem vs. Walt Harris

Mogelijke datum voor Alistair Overeem vs. Walt Harris
Mogelijke datum voor Alistair Overeem vs. Walt Harris

Drie keer is het gevecht verplaatst tussen Alistair Overeem en Walt Harris.

Volgens UFC-zwaargewicht Harris zou het gevecht echter nog steeds op 16 mei kunnen plaatsvinden. "Ik hoor 16 mei als een mogelijke datum waarop we kunnen vechten", vertelde Harris. Overeem is hier. Ze hebben hem nu in quarantaine geplaatst. "

"We zullen zien. Ik probeer in deze periode zo goed mogelijk gereed te blijven. Hopelijk zal het gevecht plaatsvinden. Het zal een grote eer zijn om tegen Alistair te vechten. " Harris en Overeem zouden oorspronkelijk op 7 december vechten bij UFC op ESPN 7.

Moord op dochter

Harris trok zich echter terug uit de wedstrijd vanwege de ontvoering van zijn stiefdochter, Aniah Blanchard, die later vermoord terug werd gevonden. De wedstrijd werd om geboekt naar 11 april, een evenement dat uiteindelijk werd uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Harris geeft toe dat de vertragingen frustrerend waren. Tegenspoed is echter niets nieuws. Gedurende zijn carrière en privéleven waren er hoge en lage dieptepunten. Harris is eraan gewend geraakt met beide om te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws