Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie Nieuws
Nieuws

Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie

Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie

Tijdens de face-off van de UFC 263 persconferentie verloor Figueiredo zijn kalmte en duwde Moreno van zich af. De twee vlieggewichten zullen elkaar ontmoetten in de co-headliner van UFC 263 en de zaken werden er niet minder spannend op voor hun tweede gevecht.

Duw en trekwerk

De kampioen, Figueiredo, is echter vastberaden in de aanloop naar zijn herkansing tegen Moreno. De Braziliaan heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn tegenstander wil uitschakelen na hun gelijkspel op UFC 256 vorig jaar. Tijdens de face-off duwde de Braziliaan zijn rivaal Moreno en ondanks de betrokkenheid van Dana White en ander UFC-personeel slaagde de vlieggewichtkampioen erin zijn tegenstander te duwen.

Het duw en trek werk bij face-offs is onderhevig aan zware kritiek nadat eerdere een UFC-vechter en whiplash opliep. Figueiredo lijkt daar niets mee van doen te hebben. Op de persconferentie had de uitdager niets slechts te zeggen tegen Figueiredo, maar lachte minnetjes en zint op wraak in de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws