Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie

Moet je dan? Verhitte face-off op de UFC 263 persconferentie

Deiveson Figueiredo en Brandon Moreno zullen een herkansing uitvechten bij UFC 263 morgenavond. Dat de twee een rekening te vereffenen hebben bleek wel uit de verhitte face-off vandaag.

Tijdens de face-off van de UFC 263 persconferentie verloor Figueiredo zijn kalmte en duwde Moreno van zich af. De twee vlieggewichten zullen elkaar ontmoetten in de co-headliner van UFC 263 en de zaken werden er niet minder spannend op voor hun tweede gevecht.

Duw en trekwerk

De kampioen, Figueiredo, is echter vastberaden in de aanloop naar zijn herkansing tegen Moreno. De Braziliaan heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn tegenstander wil uitschakelen na hun gelijkspel op UFC 256 vorig jaar. Tijdens de face-off duwde de Braziliaan zijn rivaal Moreno en ondanks de betrokkenheid van Dana White en ander UFC-personeel slaagde de vlieggewichtkampioen erin zijn tegenstander te duwen.

Het duw en trek werk bij face-offs is onderhevig aan zware kritiek nadat eerdere een UFC-vechter en whiplash opliep. Figueiredo lijkt daar niets mee van doen te hebben. Op de persconferentie had de uitdager niets slechts te zeggen tegen Figueiredo, maar lachte minnetjes en zint op wraak in de wedstrijd.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page