Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

Massaal lijken boksers hun weg te vinden naar de Mixed Martial Arts (MMA). Zo ook Gennady Golovkin die het wel ziet zitten om tegen McGregor of Khabib de kooi in te gaan.

Op de vraag wat er na het boksen nog zou zijn voor Golovkin klonk het volmondig MMA, tegen TMZ. Over tegen wie hij zou willen vechten, was Golovkin ook niet al te kieskeurig. Beide!” Zei hij glimlachend doelend op McGregor en Khabib.

Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov en / of Conor McGregor, antwoordde hij: “Deze jongens, ja. Ik zag hun gevecht. Het was een goed gevecht. Ik zie het wel zitten een gevecht aan te gaan. ”

May vs Mac

Natuurlijk is al dit boksen versus MMA-gedoe aan de gang sinds Conor McGregor de deuren openstelde tussen de sporten met zijn gevecht tegen Floyd Mayweather in augustus 2017. En het zal nog wel even voortduren.

Vandaag werd bekend dat Floyd Mayweather zijn eerste stappen zet in het MMA, en wel op oudjaarsdag in Japan. Hij zal daar voor de RIZIN organisatie tegen een door velen als wonderkind geziene vechter aantreden. Het einde is dus nog niet in zicht.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...