MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

Massaal lijken boksers hun weg te vinden naar de Mixed Martial Arts (MMA). Zo ook Gennady Golovkin die het wel ziet zitten om tegen McGregor of Khabib de kooi in te gaan.

Op de vraag wat er na het boksen nog zou zijn voor Golovkin klonk het volmondig MMA, tegen TMZ. Over tegen wie hij zou willen vechten, was Golovkin ook niet al te kieskeurig. Beide!” Zei hij glimlachend doelend op McGregor en Khabib.

Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov en / of Conor McGregor, antwoordde hij: “Deze jongens, ja. Ik zag hun gevecht. Het was een goed gevecht. Ik zie het wel zitten een gevecht aan te gaan. ”

May vs Mac

Natuurlijk is al dit boksen versus MMA-gedoe aan de gang sinds Conor McGregor de deuren openstelde tussen de sporten met zijn gevecht tegen Floyd Mayweather in augustus 2017. En het zal nog wel even voortduren.

Vandaag werd bekend dat Floyd Mayweather zijn eerste stappen zet in het MMA, en wel op oudjaarsdag in Japan. Hij zal daar voor de RIZIN organisatie tegen een door velen als wonderkind geziene vechter aantreden. Het einde is dus nog niet in zicht.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page