Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

MMA versus boksen: Gennady Golovkin klaar McGregor en Khabib

Massaal lijken boksers hun weg te vinden naar de Mixed Martial Arts (MMA). Zo ook Gennady Golovkin die het wel ziet zitten om tegen McGregor of Khabib de kooi in te gaan.

Op de vraag wat er na het boksen nog zou zijn voor Golovkin klonk het volmondig MMA, tegen TMZ. Over tegen wie hij zou willen vechten, was Golovkin ook niet al te kieskeurig. Beide!” Zei hij glimlachend doelend op McGregor en Khabib.

Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov en / of Conor McGregor, antwoordde hij: “Deze jongens, ja. Ik zag hun gevecht. Het was een goed gevecht. Ik zie het wel zitten een gevecht aan te gaan. ”

May vs Mac

Natuurlijk is al dit boksen versus MMA-gedoe aan de gang sinds Conor McGregor de deuren openstelde tussen de sporten met zijn gevecht tegen Floyd Mayweather in augustus 2017. En het zal nog wel even voortduren.

Vandaag werd bekend dat Floyd Mayweather zijn eerste stappen zet in het MMA, en wel op oudjaarsdag in Japan. Hij zal daar voor de RIZIN organisatie tegen een door velen als wonderkind geziene vechter aantreden. Het einde is dus nog niet in zicht.

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT