MMA-vechtster ontkent spugen in gezicht rivale (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechtster ontkent spugen in gezicht rivale (video)

MMA-vechtster ontkent spugen in gezicht rivale (video)

Montserrat Conejo ontkent in het gezicht van haar rivale Cheyanne Buys te hebben gespuugd, tijdens UFC Vegas 22 afgelopen nacht. Conejo was een van de grootste underdogs op het evenement en verving op korte termijn de geblesseerde Kay Hansen.

Het was Conejo die favoriet Buys versloeg in een regelrechte oorlog in de UFC-kooi. Het was een geweldige overwinning voor Conejo in haar UFC-debuut, maar de overwinning werd gedeeltelijk ontsierd door wat er daarna gebeurde. Conejo zou Buys in het gezicht te hebben gespuugd.

Ik heb niks gedaan

Meteen nadat de laatste bel ging, kregen Buys en Conejo ruzie, waarbij Buys tegen Conejo zei: ,,Ik volg je naar huis, bitch." Volgens Buys beweert ze dat ze werd bespuugd en daarom nam ze wraak. Ze plaatste een video en een verklaring op haar Instagram over het vermeende incident. Conejo ging echter vanavond in de tegenaanval en ontkent het spugen.

,,Nee, ik heb helemaal niet op haar gespuugd. Waarschijnlijk was het het momentum. Ik ben niet iemand die graag spuugt. Als je op iemand spuugt, gaat dat over de grens. En dat was niet iets waar ik tijdens mijn debuut aan dacht", zegt Conejo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws