Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Belgische MMA-vechtster bruut mishandeld door ex-vriend

Belgische MMA-vechtster bruut mishandeld door ex-vriend

Cindy Dandois, een van de beste Belgische MMA vechters, werd vrijdagmiddag buiten haar huis mishandeld.

De jonge vrouw, die ook een leraar is, werd geslagen door haar voormalige vriend, ook een MMA-vechter. Hij zou niet hebben kunnen verkroppen dat de relatie over is. “Hij accepteerde niet dat ik verder wil gaan en gewoon vrienden wil blijven. Het is dan jaloezie. Hij bedreigde me de hele tijd, maar ik heb zijn bedreigingen nooit serieus genomen. Tot hij aan mijn deur kwam,” zegt Dandois in de Belgische media.

De ex-vriend wachtte vrijdagmiddag Dandois op en viel haar aan. Volgens getuigen gebruikte hij een sleutel. Dandois verdedigde zichzelf zo goed als ze kon, maar ze werd zwaargewond aan haar gezicht, welke volledig opgezwollen is. “Ik had het helemaal niet verwacht. Voordat ik het me realiseerde, werd ik in mijn gezicht geslagen. Mijn neus is gebroken en is nu krom, “zegt de jonge vrouw.

Goede hoop

In principe stond Dandois afgelopen weekend op het programma om te vechten in Den Haag. Helaas moest ze zich terugtrekken. “Ik hoop op tijd te zijn hersteld voor het volgende gevecht. Het is al drie al over drie weken. “Het zal een litteken voor het leven zijn. Ik hoop dat ze mijn neus recht kunnen trekken. Ik had zijn bedreigingen vanaf het begin serieus moeten nemen, maar ik hoopte altijd dat hij zou kalmeren, zegt Dandois.

Dandois vocht onder andere bij de UFC en Bellator, twee van de grote vechtsport organisaties en is wel wat gewend maar vecht liever niet buiten de ring. Over haar ex-vriend zegt Dandois, “hij hoeft niet naar de gevangenis. Laat hem mij met rust laten, dat is alles. Ik ben niet iemand om huilend in een hoek te gaan zitten mopperen. Gelukkig ben ik er nog. Het had anders kunnen eindigen “, concludeert Dandois.

Bekijk ook

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer ...

Belangrijkste sponsor en UFC gaan uit elkaar

De samenwerking tussen UFC en Reebok zal naar verwachting dit jaar aflopen. Er zijn gesprekken ...